Folyamatban
Menüpontok
Főoldal
Főoldal
Főoldal

 Szeretnél minőségibb,egészségesebb életet élni?Tarts velünk,és nézd meg,hogyan valósíthatod ezt meg!

SZABADSÁG
SZABADSÁG
Szeretnél önálló döntéseket hozni? Saját célokat kitűzni? Egy boldogabb életet élni, több szabadidővel és jobb anyagi körülmények között? Tarts velünk, és nézd meg, hogyan valósíthatod meg mindezt!
CSALÁD
CSALÁD
Szeretnéd jobbá tenni saját és családod életét? Egy jobb helyzetet szeretnél párodnak megteremteni? Esetleg gyermeked továbbjutásáról, jobb életéről akarsz gondoskodni? Mi pontosan ebben segítünk Neked!
REMÉNY
REMÉNY
A munkahelyeden senki nem törődik álmaiddal, céljaiddal? A benned élő reménnyel, motivációval és szorgalommal megvalósíthatod elképzeléseidet! Persze ehhez megfelelő lehetőség és megfelelő eszközök kellenek!
JUTALOM
JUTALOM
Több szabadidő, magas jövedelem, utazások, jövőkép, és összességében egy boldogabb élet. Ez mind a jutalma lehet annak, ha Te is velünk tartasz, és megismered, hogyan érheted el ezt az életszínvonalat!
SZABADSÁG
SZABADSÁG

Mindenki a szabadságról álmodik. Annak a jövőnek a megteremtéséről, amellyel olyan tevékenységet űzhetsz, mellyel boldog lehetsz, bármit megteremthetsz, és gondtalan életet élhetsz. Sokan azt hiszik, hogy ez valóban csak egy álom, és ehhez az úthoz csak az öröklés, a jó helyre születés és a lottó ötös vezet. Léteznek azonban olyan alternatívák, amellyel ez a fajta szabadság valóban elérhető.

Két tényező kell ahhoz, hogy mindezt elérd. Egyrészt, olyan tevékenységet kell találnod, melyet szeretsz is csinálni (hiszen akkor máris nem tűnik munkának a munka), ill. olyan alternatívákra van szükséged melyet egy bizonyos idő után akár önműködővé is tehetsz, és Te valóban élvezheted a munkád gyümölcsét. Talán Te is tapasztaltad, hogy az alkalmazotti lét sosem vezet ilyen irányba. A fizetésed „szökőévente” növekszik, míg a munkaidőd jobb esetben nem csökken, vagy – ebben az esetben sajnos – szintén nő. A jó hírünk, hogy mi egy olyan megoldást tudunk kínálni, amivel – természetesen a megfelelő beletett munkával – elérhetsz akár egy európai szintű jövedelmet, miközben a munkaóráid száma egyre kevesebb lehet.

Érdekel?

Ha még nem iratkoztál fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, akkor kattints a “További információkat kérek!” gombra, és ismerj meg minden információt!

CSALÁD
CSALÁD

Nálunk két okból is kiemelten fontos a család szerepe.

Egyrészt, fontosnak tartjuk, hogy egy olyan jövőt építhess fel, hogy saját magad, ill. családod számára is egy stabil anyagi hátteret, és biztos jövőt tudj előteremteni.

Másrészt, mi magunk is egy nagy család vagyunk. Csupa olyan ember, akik motiváltak, a boldogabb jövőjükért dolgoznak, hajlandóak tenni, energikusak, pozitívak és lelkesek.

Ha Te is egy ilyen közösségbe szeretnél tartozni, ne keress tovább! Újabb és újabb kapcsolatokat teremthetsz, miközben Te is részese leszel egy olyan életmód változásnak, mely megdöbbentő eredményeket hozhat jelenedben és jövődben.

Ha további részletekre vagy kiváncsi, és még nem iratkoztál fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, akkor kattints a “További információkat kérek!” gombra, és ismerj meg minden információt!

Amway
Amway

Partnercégünk 1959-ben alakult, ezzel a világ legrégebb óta működő Network Marketing vállalata! Azzal a céllal jött létre, és működik mai napig is, hogy prémium minőségű egészséges életmódhoz kötődő, szépségápolási  és háztartási termékeket állítson elő, illetve forgalmazzon. Megalakulása óta, rendhagyó módon az embert, annak egészségét, jólétét, illetve a környezete megóvását tartotta elsődlegesnek. Ennek a filozófiának sikerét jól jelzi, hogy termékei ma már több mint 100 országban kaphatók. A termék gyártása, ill. a vállalat irányítása is teljes mértékben magánkézben működik. A kiváló termékek mellett fontos hangsúlyt helyez értékesítési rendszerük folyamatos fejlesztésére. Üzleti vállalkozó partnereik számára kialakított kompenzációs tervük, megbízható, motiváló és igazságos, amellyel világszerte több tízezer, és Magyarországon is több ezer embernek kiemelkedő színvonalú megélhetést sikerült elérnie a termékekhez kapcsolódó ajánlói rendszerünkön át. 

Az Amway cég a képzésre is nagy hangsúlyt fektet, ennek köszönhetően több, mint 30 éve működik együtt a Network TwentyOne nevű oktatórendszerrel.

Ha további részletekre vagy kiváncsi, és még nem iratkoztál fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, akkor kattints a “További információkat kérek!” gombra, és ismerj meg minden információt!

BEMUTATÓ VIDEÓNK
BEMUTATÓ VIDEÓNK
BEMUTATÓ VIDEÓNK

Tarts velünk, ismerd meg csapatunkat! Garantáljuk a jókedvet, a feltétel nélküli bizalmat és támogatást! Akár kissebb akár merészebb céljaid vannak, velünk megvalósíthatod őket! Javítanál magad vagy családod életminőségén? Töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot az oldal alján!                                                                                                         Szeretettel várunk!

Kiemelt márkáink
ISMERD MEG KÜLÖNLEGES TERMÉKEINKET...
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

Szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a vitaminok,ásványi anyagok. Ezért nagyon fontos a kiegyensúlyozott étrend. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) napi 5 adat zöldség és gyümölcs elfogyasztását javasolja.

A rohanó életvitel mellett az emberek többsége nem fogyaszt eleget a szükséges tápanyagokból. Ráadásul a boltokban kapható zöldségek, gyümölcsök tápértéke sokkal alacsonyabb, mint korábban.

A NUTRILITE márka már több mint 80 éve világelső táplálkozástudomány és növényi eredetű étrend-kiegészítés terén. Minőségüket, tisztaságukat, hatékonyságukat elismert szakemberek tudományos tapasztalatai biztosítják. A termékek fejlesztése és gyártási műveleteik mögött a NUTRILITE EGÉSZSÉG INTÉZET áll.

Az étrend-kiegészítők még a legrohanósabb napokba is könnyen beilleszthetők, így egyszerűen pótolni tudjuk az étrendünkből hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat.

TERMÉSZETES SZÉPSÉG
TERMÉSZETES SZÉPSÉG

Minden nő tudja, hogy milyen fontos a bőr megfelelő ápolása.  A sminket pedig imádják, hiszen szebbnek és magabiztosabbnak érzik magukat tőle.

Az ARTISTRY tudományos innovációi, különleges hatóanyagai már több mint ötven éve a világ élvonalába helyezik a márkát. Egyedülálló összetevőket használnak az öregedésgátló hatások elérése érdekében. Értékes összetevői a világ legkülönbözőbb tájairól származnak.

Viszont sok gyógynövényt a saját, fenntartható gazdálkodású farmjaikon termesztenek. Ez a szépségiparban egyedülálló!

Valamennyi termék klinikailag tesztelt. Minden bőrtípus és árnyalat esetén meghozza az elvárt eredményt. A sminktermékek teljes skálája megtalálható.

Próbáld ki bátran, hiszen az ARTISTRY termékekre 180 napos 100 %-os vásárlói elégedettségi garanciát kapsz!

KÖRNYEZETBARÁT HÁZTARTÁS
KÖRNYEZETBARÁT HÁZTARTÁS

Legtöbben nem szeretjük a házimunkát, ezért a könnyen használható, minimális erőfeszítéssel is hatásos termékeket részesítjük előnyben.

Az AMWAY HOME praktikus, nagyon gazdaságos, ráadásul természetes alapanyagokból áll.

A termékei biológiailag lebomlóak, koncentrátumok, bőrgyógyászatilag teszteltek, nem tartalmaznak klórt és foszfátokat.

A mosásban, mosogatásban és felülettisztításban sok-sok év tudományos tapasztalatát felhasználva jött létre ez a márka, ami segít otthonunkat egészségesebbé tenni, ugyanakkor a környezetet is kíméli.

Az AMWAY HOME termékek több mint 50 éve a piacon vannak. Ez nem véletlen.

Ha számodra is fontos a minőség, a környezetvédelem, a gazdaságosság, próbáld ki! A termékekre 90 napos vásárlói megelégedettségi garanciát kapsz.

FORRÁSVÍZ OTTHON
FORRÁSVÍZ OTTHON

Bizonyára tudod, hogy a víz elengedhetetlenül szükséges az emberi szervezet működéséhez, az egészség megőrzéséhez. Egy átlagos felnőttnek min. 2,5 liter vizet kell fogyasztania naponta.

Felejtsd el a környezetszennyező vizes palackokat. Csatlakoztasd közvetlenül a vízcsapodra, és az eSpring biztosítja a Te és családod teljes évi ivóvíz szükségletét, egyetlen szűrőbetéttel.

Az eSpring víztisztítóval megsemmisítheted a vízben lévő vírusok és baktériumok 99,99 %-át és azonnal egészségesebb, finomabb és jobb illatú vizet fogyaszthatsz.

Az eSpring a világon az első olyan víztisztító-rendszer, amely az amerikai szabadalommal védett széntömb és UV-lámpa technológia kombinációját egyesíti. Ráadásul mindent elektronikus megfigyelő technológiával egészíti ki azért, hogy a legegyszerűbben a legegészségesebb és a legfinomabb vizet ihasd.

Védd a környezeted. Válaszd a minőséget és a gondosságot, használd Te is az eSpring házi víztisztító-rendszert.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A hatályos jogszabályok értelmében a weboldalon feltüntetett termékek étrendkiegészítő kategóriába tartoznak és semmilyen gyógyító hatással nem rendelkeznek.

REMÉNY
REMÉNY

Az Amway a világ legnagyobb Network Marketing cége, így nálunk érte el a legtöbb ember azt ebben a szakmában, hogy teljes körű, magas szintű, stabil megélhetésként tekinthessen vállalkozására. Mi kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az embereknek biztosítsuk azt a lehetőséget és jövőképet, amiről más élethelyzetben sokszor csak álmodhatnak. És mi nem csak a levegőbe beszélünk, hanem eredményeket érünk el. Már emberek tízezreinek változtatta meg az Amway az életét – Te miért maradnál ki belőle? Egy olyan lehetőség részese lehetsz, mint még soha, és megteremtheted magadnak és családodnak azt a jövőt, amire vágysz. Ajánlói rendszerünk segítségével kialakíthatsz egy olyan vásárlói közösséget, amely magának rendeli online a kívánt termékeket, Neked számlázással, csomagolással, szállítással soha nem kell foglalkoznod. Mindössze annyi a teendőd, hogy fantasztikus, prémium minőségű termékeinket, ill. koncepciónkat tovább ajánlod másoknak is! Ehhez tőlünk pedig rengeteg eszközt meg is kapsz (többek között egy marketingautomatát is), és az oktatásodban, tudásod gyarapításában is melletted állunk majd.

Ha további részletekre vagy kiváncsi, és még nem iratkoztál fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, akkor kattints a “További információkat kérek!” gombra, és ismerj meg minden információt!

Network TwentyOne
Network TwentyOne

Képzésünket biztosító Network TwentyOne Magyarország a globális Network TwentyOne nemzetközi szervezetének a része. Szemináriumokkal, videó- és hanganyagokkal támogatja az Amway Független Vállalkozóit egy erős és nyereséges üzlet felépítésében. Tudásanyaguk folyamatosan megújuló, a sikeres Amway-vállalkozók tapasztalatait és tudását adja át. Számunkra nem csak a tanítást, hanem szórakozást és motivációt nyújt.

Ha szeretnél többet megtudni a Network TwentyOne-ról, és még nem iratkoztál fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, akkor kattints a “További információkat kérek!” gombra, és ismerj meg minden információt!

JUTALOM
JUTALOM

A lehetőség és a döntés a Te kezedben van. Egyet biztosan állíthatunk, mi minden eszközzel azon leszünk, hogy Te a lehető legprofibb körülmények között és a legjobb módszerekkel dolgozhass. Ha pedig valóban beleteszed a megfelelő energiát és munkát, a jutalom nem marad el. Éves és havi bónuszok, jutalomutak mindig ösztönözni fognak. Színvonalas, több, mint 30 évre visszanyúló, folyamatosan fejlődő oktatási rendszerünk pedig mindenben a segítségedre lesz, hogy elérhesd vágyaid.

Ha kiváncsi vagy a részletesebb információkra az Amway üzleti részével kapcsolatban, és még nem iratkoztál fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, akkor kattints a “További információkat kérek!” gombra, és ismerj meg minden információt!

Network System

Csapatunk a Network System rendszerét használja, amelynek segítségével Te is könnyedén használhatod ki az ajánlói rendszerünkben rejlő lehetőségeket! Ha úgy döntesz, Te is csatlakoznál üzleti programunkhoz, egy olyan marketingautomatát használhatsz, amellyel egyaránt új partnereket, vásárlókat találhatsz, folyamatosan tájékoztathatod meglévő vevőidet, és minden információt azonnal megkapsz tőlünk, így percrekész lehetsz az újdonságokkal. Saját egyedi weblap áll majd rendelkezésedre, előre elkészített hírlevelekkel és megosztható Facebook posztokkal. Hisszük, hogy ez a kiemelkedő lehetőség segít Neked abban, hogy sikeres legyél!

A Network System lényege, hogy a lehető legtöbb olyan – értékesítéssel kapcsolatos – negatív élményt és tapasztalatot levegyen a válladról, amelyekkel munkád során találkozhatsz. Célunk, hogy csak olyan ügyfelek jöjjenek hozzád, akiket valóban érdekel a termék, ne a kifogásokkal és a negatív emberekkel kelljen felesleges időt töltened.

A részletekhez kattints a “További információt kérek!” gombra, és tudj meg többet a Network System fontos tulajdonságairól – azaz arról, hogy hogyan használhatod ki az ebben a fantasztikus rendszerben rejlő lehetőségeket!

Amennyiben ki szeretnéd próbálni a rendszert, a weboldal tetején, jobb felső sarokban lévő “Regisztráció” linkre kattintva ingyenesen kipróbálhatod a Network Systemet 48 óráig, korlátozások nélkül!

Életképeink
Egyenként szavak vagyunk, de együtt verset alkotunk!
Egyenként szavak vagyunk, de együtt verset alkotunk!
Sikersztorik
Antal Tamás Horváth Kármen
Antal Tamás Horváth Kármen
Az üzletben fontos megmutatni azt is, hogy az anyagi javak mellet mi mindent tud még adni ez az üzlet. A legnagyobb eredményt a magánéleti és családi sikerek adják. Hiszen mit ér a ...
Lugosi  Mariann
Lugosi Mariann
Az első kis történetem! Rendszeres véradó voltam világéletemben. Amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen elmentem, és azóta folyamatosan mentem az életeket nagyon jó érzéssel. ...
Túry Miklós
Túry Miklós
Hálás vagyok ,hogy megtapasztalhattam az őszinte elismerést és a mindig önzetlen segítséget. Jó tudni, hogy az eredményekért mindig megkapom a jutalmat!
MÉG TÖBBET SZERETNÉL TUDNI ERRŐL?

Add meg neved és e-mail címed! Cserébe plusz érdekességeket, részletes információkat küldünk Neked egy rövid hírlevél sorozat formájában!

Soha nem küldünk spameket, reklámokat – e-mailjeinkről pedig a levelek alján található linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz. Rendszerünk megfelel a GDPR szigorú adatvédelmi előírásainak, így nálunk ebben a tekintetben is biztonságban vagy.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha direkt kapcsolatfelvételt szeretnél, töltsd ki az alábbi űrlapot és az általad kiválasztott módon kapcsolatba lépek veled! Kérhetsz e-mailt, Skype vagy telefonos hívást is!

Weboldalunk Sütiket (Cookies) használ a magasabb felhasználó élmény miatt. Az oldalra való belépéssel hozzájárulsz, hogy Sütik (Cookies) legyenek elhelyezve a gépeden.
Bezárom